Minimum inleg: €1

Transactiekosten vanaf: €6

Rekening openen: Gratis

Zelf beleggen:

Laten beleggen:

Servicefee/bewaarloon: €3

Over Binckbank

In 2004 kwam Binckbank op de markt als een broker voor particuliere beleggers. Daarvoor waren particuliere beleggers vooral toegewezen aan banken en logge vermogensbeheerders waar ze minder vrijheid hadden om te kunnen investeren volgens eigen inzicht. Bij Binckbank was het mogelijk om geheel zelfstandig en tegen (destijds) voordelige tarieven te beleggen. Door de jaren heen is Binckbank uitgegroeid tot een van de grootste brokers. Ze hebben vaak welkomstaanbiedingen voor nieuwe klanten.

Tarieven

De tarieven bij Binckbank verschillen per pakket. Binckbank biedt drie verschillende pakketten aan: Green, Blue en Black. De transactiekosten bij Green zijn per transactie het hoogst, maar de servicefee per maand is het laagst. De beginnende belegger kan goed uit de voeten met Green. Naarmate je meer transacties verricht wordt Blue interessant, je betaalt dan een hogere servicefee, maar daar staan lagere transactiekosten tegenover. Bij Black betaal je de laagste transactiekosten, en als je meer dan 75 transacties per maand verricht, of meer dan € 500 transactiekosten per maand betaalt, dan betaal je geen servicefee. Als je minder dan 75 transacties per maand verricht dan betaal je een hoge servicefee. Black is het meest interessant voor beleggers die heel veel transacties per maand verrichten.

Regulering

Binckbank is, zoals de naam al doet vermoeden, een bank. Hierdoor vallen de tegoeden die je aanhoudt bij Binckbank onder het depositogarantiestelsel. Dit betekent dat je tegoeden tot € 100.000 worden gecompenseerd door de ECB, mocht Binckbank ooit in de problemen komen. Je aandelen worden in een separate instelling ondergebracht zodat je nooit je aandelen kwijt kan raken als Binckbank ooit failliet zou gaan.

Functionaliteiten

Binckbank heeft een webtrader en een mobiele app. Beide platformen werken goed en intuïtief.

Productaanbod

Bij Binckbank kan je zelf beleggen en laten beleggen.

Vind je het lastig om zelf een portefeuille op te bouwen? Dan is Binck Fundcoach iets voor jou! Al vanaf een paar tientjes beleg je goed gespreid in beleggingsfondsen en ETF’s. 

  • Zoek, vergelijk en kies uit de ruime selectie fondsen en ETF’s
  • Stap eenvoudig in en uit dankzij de gebruiksvriendelijke app
  • Handige kant en klare portefeuilles voor optimaal gemak
  • Automatisch periodiek inleggen zonder transactiekosten

Met Binck Fundcoach beleg je in een zeer compleet assortiment. Je krijgt bovendien uitgebreide fondsinformatie, aanbevelingen van gerenommeerde analisten, relevant nieuws en inspirerende analyses. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Acties en andere aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen lopende acties en aanbiedingen.